Kreftforeningen

Kreftforeningen er en landsdekkende organisasjon for frivillig kreftarbeid i Norge, med rundt 170 medarbeidere over hele landet. Foreningen støtter kreftforskning, tar initiativ til forbedringer i kreftomsorgen og setter helsepolitiske problemer på dagsorden.
Kreftforeningen er en norsk ideell organisasjon som arbeider for å redusere antall nye tilfeller av kreft, for at flere skal bli helbredet og for at de som må leve med sin kreftsykdom skal få bedre livskvalitet. Organisasjonen har rundt 110 000 medlemmer og baserer sin virksomhet på frivillige bidrag. Pengene kommer fra privatpersoner og bedrifter.
Kreftforeningen er Norges største bidragsyter til kreftforskningen. Årlig bevilger vi over 125 millioner kroner til dette formålet. Bidrag fra givere gjør Kreftforeningen i stand til å lønne forskere, stipendiater og tekniske assistenter. I 2005 finansierte foreningen 268 forskere.

Nettsteder om Kreftforeningen:

 

Kreftforeningen
Om Kreftforeningen. Samfunnsoppdrag. Kontaktinformasjon. Årsrapport. Organisasjon. Mer «. konserten går til Kreftforeningen.

 

Annonser:

Legg igjen en kommentar