Melkeallergi

Vanlig symptomer er diaré og eksem. Oppkast kan også forekomme.
Ved kumelkallergi er det melkeproteinet man ikke tåler. Dette betyr at man ikke tåler noe melkeprodukt, verken melk, yoghurt, ost, rømme, margarin eller lignende. Det er en utbredt oppfatning at småbarn vokser av seg kumelkallergi.
Melkeallergi er kroppens immunologisk reaksjon på proteiner som fins i melk fra dyr. Dette kan resultere i plager som oppkast, diare og utsletter rundt munnen. Symptomene kan komme ganske raskt etter inntak av melk men kan også komme gradvis i løpet av flere dager.
Det fins ingen direkte behandling av melkeallergi, bortsett fra å kutte ut melkeprodukter. Melkeallergi er den mest vanlige formen for allergi, og påvirker mellom 2% og 3% av alle spedbarn.
Det skilles normalt mellom melkeallergi og laktoseintoleranse. Det er viktig å finne ut hva man lider av, så man kan legge opp kostholdet deretter.

Nettsteder om Melkeallergi:

Melkeallergi
Melkeallergi. Allergi mot kumelksprotein. Ved melkeallergi har kroppens immunsystem. å fastslå at det er melkeallergi de er snakk om, vurderer.

Melk, er det sunt?
Artikkel som diskuterer hvorvidt melk er bra for helsen.

Melkeallergi – NAAF
om Melkeallergi – NAAFs faktaark. hvilke symptomer som oppstår ved melkeallergi. om det foreligger melkeallergi, vurderer legen pasientens.

Melkeallergi?? – helsenett.no

Melkeallergi og melkeintoleranse
Melkeallergi og melkeintoleranse. Om kumelkallergi, med vekt på oppskrifter. Home. Om denne siden. Evt litt Sour Supreme (rømme til de i familien som.

Melkeallergi – Babyverden
. beskjed om at det kunne være melkeallergi, og skulle derfor prøve nutramigen for. Hvis det viser seg å være melkeallergi, er dette noe han vil vokse av seg, og.

 

Annonser:

Legg igjen en kommentar